Fredagsuppdatering

Jag nämnde resor i mitt förra fredagsinlägg och eftersom det är ett ämne som ofta återkommer här. Det har definitivt varit ett av mina specialintressen. Som inte har älskat mig tillbaka. Jag har varit barnsligt förtjust i London.

Jag älskade London, så mycket att när jag läste att Brexit leder till att stora företag flyttar från London till Frankfurt började jag läsa på om Frankfurt am Main. Som om inte bara finanseliten, utan också jag skulle ha Frankfurt som London-substitut. Det finns andra likheter, båda städerna är just multikulturella och båda har skyskrapor. Och Frankfurt ligger på vägen till Venedig om jag skulle ha tillfälle att besöka staden som kallas Adriatiska havets drottning eller Serenissima igen. Jag är nämligen också barnsligt förtjust i Venedig.

Ps. Jag jobbar på ett inlägg som handlar mer om medicin och vetenskap.

Pps. En grej som min chef sa fick mig att fråga mig själv om jag är en professionell skribent. Jag vill inte säga det själv. Mina meriter är att jag varit publicerad i lokaltidningar och jag har gästbloggat någon enstaka gång. Plus att jag har tre bloggar med få läsare. “Delitanter i världen förenen eder”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s